اهمیت رشته مرمت و احیای بناهای تاریخی از مهندس امیر مسعودی

اهمیت رشته مرمت و احیای بناهای تاریخی از مهندس امیر مسعودی

رشته حفاظت و مرمت بناهای تاریخی : تعدد، تنوع و اهمیت بناها و محوطه‌های تاریخی و بالا بردن کیفیت توان اجرایی در زمینه مرمت و حفاظت از این بناها، بیانگر ضرورت تربیت متخصص حفاظت و مرمت بناهای تاریخی است.
متخصصانی که می‌توانند فاصله تخصصی و اجرایی بین کارشناسان مرمت و عوامل اجرایی و کارگاهی در امور مربوط به حفظ و احیاء بناها و بافت‌های تاریخی را پر نمایند.

فارغ‌التحصیلان این رشته نقش عمده‌‌ای در تهیه طرح‌های تعمیراتی بناها و محوطه‌های تاریخی ایفا می‌کنند و می‌توانند در اداره کارگاه مرمت یا اجرای طرح‌های مرمتی شرکت نمایند.

درس‌های حفاظت و مرمت بناهای تاریخی در طول تحصیل:

دروس پایه:

کارگاه عکاسی پایه، هندسه مناظر و زوایا (پرسپکتیو)، ترسیم فنی، آشنایی با باستان‌شناسی و روش‌های نقشه‌برداری آن، آشنایی با حفاظت و مرمت آثار و روش‌های آن.

دروس اصلی:

هنر و تمدن اسلامی، آشنایی با باستان‌شناسی و آثار تاریخی دوره اسلامی ایران، آشنایی با باستان‌شناسی و آثار، خطوط و خواندن کتیبه‌های اسلامی، مبانی نظری مرمت و احیاء ابنیه و بافت‌ها، شناخت مواد و مصالح، مدیریت امور ساختمان (تشکیلات دفتری و کارگاهی)، آشنایی با مرمت تزئینات وابسته به معماری.

دروس تخصصی:

تعمیر ونگهداری ساختمان، برآورد، عناصر و جزئیات ساختمان، آشنایی با ساختار معماری سنتی ایران ، آشنایی با هنر معماری پیش از اسلام، کارآموزی ایران،‌ آشنایی با معماری بومی ایران.

مشاوره انتخاب رشته حفاظت و مرمت بناهای تاریخی

حفاظت و مرمت بناهای تاریخی : انتخاب رشته مانند انتخاب دانشگاه نقشی اساسی در شکل گیری آینده هر شخص دارد، در واقع انتخاب رشته یکی از مهم ترین و حساس ترین تصمیم هایی است که افراد برای ورود به دانشگاه ها باید آن را اتخاذ کنند. انتخاب رشته یکی از مقوله هایی است که اگر اشتباهی در آن صورت بگیرد هیچ بازگشتی برای آن وجود نخواهد داشت، پس داوطلبان باید این مرحله را بسیار جدی بگیرند.

یکی از راه هایی که می تواند کمک شایانی در زمینه انتخاب رشته به داوطلبان داشته باشد. مشورت با مشاوران انتخاب رشته و تحقیق و مطالعه در رابطه با رشته دلخواه است.

آینده شغلی رشته حفاظت و مرمت بناهای تاریخی

فارغ التحصیلان رشته حفاظت و مرمت بناهای تاریخی می توانند در مشاغل مربوط به رشته تحصیل خود وارد بازارکار شوند.

برخی از این مشاغل عبارتند از :

۱_ سازمان میراث فرهنگی کشور

۲_ کتابخانه های دولتی

۳_ سازمان های نگهداری از اسناد

۴_ موزه های خصوصی

۵_ گالری ها

۶_ مدیریت و برنامه ریزی طرح های مرمتی و حفاظتی

۷_ مرمت آثار سنگی

۸_ مرمت کاشی کاری

۹_ مرمت آینه کاری و گچ بری

۱۰_ مرمت آثار پارچه ای

 

مهندس امیر مسعودی مدرس برتر ریاضی کنکور

 

امیر مسعودی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست بعدی

نکات آموزشی مهندس امیر مسعودی برای رشته مجسمه سازی

ی مهر ۶ , ۱۳۹۹
نکات آموزشی مهندس امیر مسعودی برای رشته مجسمه سازی دیباچه: می‌تواند یک گیره لباس ۷ متری باشد که درست در وسط شهر فیلادلفیا در سال ۱۹۷۶ قد علم کرده است یا پیکره یک روحانی که در ۱۸۵۰ سال قبل از میلاد در مصر باستان متولد شده است و شاید هم […]
تماس با خط 1
تماس با خط 2